HomeProjecten Groote Jonkvrouw

Groote Jonkvrouw

IJzendijke

Aan de rand van IJzendijke wordt De Groote Jonkvrouw gerealiseerd. De eerste fase is voltooid en er wordt nu gestart met de tweede fase.
Op deze prachtige locatie tussen de historische kern van IJzendijke en de weidse polders er omheen is het letterlijk ideaal wonen. Alle voorzieningen die IJzendijke te bieden heeft en de rust en ruimte in de nabije omgeving liggen binnen handbereik.

Markies, dé betaalbare starterswoning

De MARKIES is een ruime, praktische en vooral mooie geschakelde starterswoning. Door de ruimte en de mogelijkheden om die naar eigen wens aan te passen is de MARKIES uitermate geschikt voor zowel kleine als grote gezinnen. De MARKIES heeft een mooie woonkamer, drie royale slaapkamers op de verdieping en daarboven nog een ruime zolder met vaste trap. De MARKIES wordt gebouwd met duurzame materialen en voldoet vanzelfsprekend aan de laatste bouweisen. De MARKIES is tevens een onderhoudsvriendelijke woning. De kozijnen worden uitgevoerd in kunststof, de daken worden voorzien van keramische pannen.

 

Ruiter, dé ideale gezinswoning

 

De RUITER is een ruime en fraai uitgevoerde gezinswoning. De gevel wordt uitgevoerd in 2 kleuren wat een karakteristiek gevelbeeld oplevert. Door de ruimte en de mogelijkheden om die naar eigen wens aan te passen is de RUITER geschikt voor diverse gezinssamenstellingen. De RUITER heeft een ruime woonkamer met open keuken, drie royale slaapkamers op de verdieping en daarboven nog een ruime zolder met een vaste trap. Enkele hoekwoningen zijn tevens voorzien van een houten garage.

 

Barones is de absolute topper in het plan

 

De BARONES is een riante 2-onder-1-kapwoning met een zee aan ruimte en vele mogelijkheden.

Kenmerkend voor de BARONES is de riante leefruimte op de begane grond met grote woonkamer en woonkeuken. Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers en een ruime badkamer gesitueerd. Op de tweede verdieping, die bereikbaar is met een vaste trap, bevindt zich een ruime zolder die vrij indeelbaar is. Parkeren is geen probleem, naast uw eigen garage kunt u deze nog uitbreiden met een ruime carport.

 

Grootvorst, dé ruime bungalow

De GROOTVORST is een volledig gelijkvloerse woning met een aansprekende en speelse uitstraling. De GROOTVORST is voorzien van een ruime woonkamer met open keuken, twee slaapkamers, een badkamer en een buitenberging. De GROOTVORST wordt gebouwd met duurzame bouwmaterialen en voldoet vanzelfsprekend aan de laatste bouweisen. De GROOTVORST is tevens een onderhoudsvriendelijke woning. De kozijnen worden uitgevoerd in kunststof. Zo woont u comfortabel, gelijkvloers én modern!

Interesse?

Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met onderstaande makelaar.

 

De Dobbelaere Makelaars

Ledelplein 8.01

4501 BM  Oostburg

Tel. +31 (0)117-454 526

www.dedobbelaere.nl

Feiten & cijfers

Meer weten over dit project?

Bezoek de projectwebsite »
+