icon-arrow-right
HomeProjecten Havengebied Breskens

Havengebied Breskens

Breskens

In juni 2015 is het Masterplan Havengebied Breskens vastgesteld. Hierin zijn de ambities voor de ontwikkeling van het havengebied bepaald. Een van de ontwikkelingen hierbij is de uitbreiding van de jachthaven en herontwikkeling van de huidige bedrijfsbebouwing naar appartementsgebouwen met daaraan gekoppeld ruimte voor (havengerelateerde) bedrijvigheid, detailhandel en horeca.

Pharos Residence

Wonen in Pharos Residence is een buitenkans! Het biedt u het optimale woonklimaat, rust en luxe, te midden van de veelzijdigheid en dynamiek van de Zeeuws-Vlaamse kust. De schitterende appartementen zijn voorzien van veel glas en  riante terrassen, met op de bovenste verdieping enkele penthouses. Hier kun je op elk moment van de dag genieten van de zon én zicht op het water.

De appartementen

In Pharos Residence bevinden zich 159 appartementen verdeeld over 3 blokken in ver-schillende grootten en indelingen. De eerste fase, Pharos I, omvat 39 appartementen, de tweede fase telt er 57 en de derde fase 63. Elk appartement geeft een ruimtelijk gevoel door het gebruik van veel glas, een vrij en panoramisch uitzicht rondom. De appartementen onderscheiden zich door de ruime opzet.

Feiten & cijfers

Meer weten over dit project?

Bezoek de projectwebsite »
+