HomeProjecten Zomerlust

Zomerlust

Het project Zomerlust in Axel wordt gebouwd op het terrein aan de Boslaan in Axel, waar voorheen restaurant Zomerlust stond. Op deze unieke en prachtige locatie worden twee kleinschalige, exclusieve appartementengebouwen gerealiseerd. Daarnaast worden er zes prachtige gelegen bouwkavels aangeboden voor vrije bebouwing.

Aannemersbedrijf Van der Poel tekent voor de bouw van de twee appartementengebouwen. De bouwstijl is eigentijds met klassieke elementen. Elk gebouw heeft 12 appartementen, verdeeld over vier bouwlagen, inclusief begane grond. De appartementen op de begane grond beschikken allemaal over een grote tuin die tot aan het water loopt. De appartementen op de verdiepingen hebben allemaal een mooi balkon.

De grootte van de appartementen in Zomerlust Axel varieert van 95 tot 135 m2. De prijzen van de appartementen beginnen bij €285.000 vrij op naam. Ook een garagebox kan bijgekocht worden. In de prijs zijn een luxe keuken en badkamer inbegrepen. Meer informatie over dit project vindt u op www.zomerlust-axel.nl

Feiten & cijfers

Meer weten over dit project?

Bezoek de projectwebsite »
+