Zoeken

Vacatures - Op zoek naar nieuw talent

Ben jij op zoek naar een baan in de bouwsector? Van der Poel is op zoek naar nieuw talent.  Van der Poel is actief in de nieuwbouw, renovatie en ontwikkeling van de meest  uiteenlopende projecten. Dit zijn woningen, parkeergarages en winkelcentra. Maar ook scholen en infrastructuur worden door Van der Poel gerealiseerd. Van der Poel staat zowel in de bouw als ontwikkeling dicht bij de klant. De betrokkenheid van het personeel is groot en zij staan naast klantgerichtheid voor kwaliteit, flexibiliteit en betrouwbaarheid. Hierdoor heeft het bedrijf dan ook een innovatief karakter in alle segmenten. Van der Poel is het hele jaar door op zoek naar nieuwe talenten. Momenteel hebben we een aantal vacatures open staan.

38879491_P861_BAX&VANKRANENBURG-Pattispark_Verdiep13_HR_20180508.jpg

Bouwkundig tekenaar / BIM modelleur

Als bouwkundig tekenaar verzorg je in de voorbereiding en engineering van verschillende projecten binnen de woning- en utiliteitsbouw, waarin we voornamelijk actief zijn. Jewerkt zowel aan werktekeningen als diverse maatvoeringstekeningen voor diverse projecten. 

In de aanvullende functie als BIM Modelleur ga jezelfstandig modelleren aan kleinere projecten om te komen tot bouwtechnische 3D tekeningen. Ook het ontwikkelen van nieuwe tekenmethoden en procedures samen met beheren van standaarden en bibliotheken is een van de mogelijkheden

 

Bekijk hier de hele vacature. 

Senior organisatietalent in bouwvoorbereiding

Als senior werkvoorbereider ben jede verbindende factor en lever je een essentiële bijdrage aan onze projecten. Jeregelt de technische voorbereiding op een moderne en innovatieve manier en de bewaakt de processen. Jewerkt enthousiast samen in de projectteams en partners.

 

Bekijk hier de hele vacature.

Aankomend calculator met een oog voor bouwkosten

Aankomend calculator met een oog voor bouwkosten

Vanaf de eerste penstrepen op papier wordt jebegeleidt bij het bepalen van de kostprijs tot het maken van een gedetailleerde werkbegroting. Ook wordt je betrokken bij het opstellen van de algemene bouwplaatskosten. Alles om te komen tot een haalbaar plan met een optimaal programma van eisen. Je gaat bouwmethoden en kostenimplicaties doorzien en overlegt met het interne projectteam. Het opstellen en bewaken van de kansen- en risicoanalyse is vanzelfsprekend.

 

Bekijk hier de hele vacature.