icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Terneuzen

AnnaBijns

Categorie
Wonen
Een ontwikkeling van
Aannemersbedrijf van der Poel
Architect
VG Architecten
Projectomvang
66 appartementen

Het project AnnaBijns omvat 66 prachtige appartementen verdeeld over twee gebouwen (43 appartementen Axelsestraat, 23 appartementen zijde Anna Bijnsstraat). U kunt hier gaan genieten van de appartementen gesitueerd op de hoek Axelsestraat-Annabijnsstraat! 
Zowel de ontwikkeling als de bouw  zijn in handen van Aannemersbedrijf Van der Poel uit Terneuzen. 
Aan de rand van de wijk triniteit is plaats gemaakt (op de locatie van o.a. een  voormalige school /kinderopvang)  voor dit mooie project. Dit architectuur is in "veilige" handen van VG architecten.

Klik hier voor de projectwebsite

Zorgeloos wonen

AnnaBijns is een appartementencomplex met 43 ruime en moderne appartementen, verdeeld over 4 woonlagen. AnnaBijns is een overzichtelijk wooncomplex, met een royale entree, die uitkomt op de centrale hal in het midden van het complex. Met de centraal gelegen lift komt u zorgeloos op een van de verdiepingen.  Vanaf de centrale gang (corridor) zijn de appartementen te bereiken. De appartementen variëren van 60 m2  tot en met 100 m2 gebruiksoppervlakte. Alle appartementen zijn voorzien van een  buitenruimte, een berging in het appartement. Door de unieke indeling bestaat er een mogelijkheid om een extra slaapkamer te creëren. Er is een ruime parkeergelegenheid op het achterterrein waar de auto geparkeerd kan worden, tevens is hier  een algemene fietsenstalling voorzien.

COMFORT EN DUURZAAM

Wonen in AnnaBijns is genieten van comfort en gemak in een duurzame omgeving.

De appartementen van AnnaBijns zijn gebouwd met duurzame materialen en voorzien van slimme installaties. Het is een prettig idee om het milieu op deze manier een handje te helpen. Maar dit mag natuurlijk niet ten koste gaan van uw woongenot. Dat doet het zeker niet.

Een innovatief, gasloos klimaatsysteem zorgt voor optimaal comfort! Het betreft een warmtepompsyteem, die voor de verwarming van uw appartement zorgt. Zo geniet u van een prettig binnenklimaat.

Direct contact?
Jules Nuijten
Commercieel ontwikkelaar
jnuijten@volkerwessels.com