icon-arrow-right
HomeProjecten Residence 'T Gasthuis

Residence 'T Gasthuis

Goes

Op de locatie van het ‘oude’ Gasthuis in het centrum van Goes hebben we een nieuw plan gerealiseerd in opdracht van Zorggroep Ter Weel, met een mix van zorg-woningen, verpleeghuiszorgplaatsen en overige voorzieningen; Residence ‘t Gasthuis. Het bestaande gebouw wordt hiervoor  gesloopt.

Zorggroep Ter Weel kiest ervoor om in “Residence ‘t Gasthuis” het zolang mogelijk zelfstandig wonen centraal te stellen  waarin onafhankelijkheid, zelfstandigheid, comfort, gemak en zorgzaamheid centraal staan.Op oudere leeftijd kiezen veel mensen voor een vorm van wonen die bij deze leeftijdsfase past en waar persoonsgerichte zorg of ondersteuning tot de mogelijkheden behoort. In veel appartementen complexen is de zorg niet 24-uur aanwezig, in Residence ’t Gasthuis is dit wel het geval.

 

Er zijn in Residence ’t Gasthuis 46 koop- en 86 huur appartementen, waarvan er 30 geschikt zijn voor t verlenen van intensieve zorg. Dit aantal kan (indien daar behoefte aan is) uitgebreid worden. Voor alle koop en huurappartementen geldt dat er diverse vormen van zorg op maat geleverd kunnen worden. Alle appartementen zijn in de basis voorzien van de mogelijkheid om op een zorg oproepsysteem aangesloten te kunnen worden.

Feiten & cijfers

 • Categorie
  Wonen
 • Een ontwikkeling van
  Zorggroep Ter Weel
 • Aannemer
  Aannemersbedrijf van der Poel
 • Architect
  Archikon
 • Projectcategorieën
  1. In voorbereiding
+